Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Οι 9 δρόμοι του πεπρωμένου, του Αστέριου Τσίντσιφου / The 9 streets of destiny, of Asterios Tsintsifos / Le 9 strade del destino, di Asterios Tsintsifos


Κι όταν όνομα πόλης φέρει (ΕΥΚΑΡΠΕΙΑ, ΒΡΟΥΖΟΣ) ή σκέτα ΠΟΛΙΣ γράφεται και ΚΑΣΤΡΑ στην κεφαλή φέρει, αυτή που πρώτη οίκησε τον ΟΥΡΑΝΟ είναι! 
 Προστάτιδα των πόλεων η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, κυριαρχίας σκήπτρο κρατά και για την ΑΦΘΟΝΙΑ φροντίζει! Στις ΕΝΝΕΑ ΟΔΟΥΣ όπου τα ΑΜΦΙ ενώνονται, πλάι στο ΠΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ (ΠΑΓΓΑΙΟ), είναι το αρχέγονο ιερό της! Εκεί στο σημείο συνάντησης (PAGA) και στον ομφαλό του πλανήτη, ριζωμένο το όνομά της που ΡΕΑ είναι!
Για την ΙΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ της, η εκάστοτε ΕΚΛΕΚΤΗ φροντίζει! 
  Πάντα σύμβολο ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ και ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ, είναι ΑΘΑΝΑΤΗ στους ΑΙΩΝΕΣ, που άλλοτε στον κάτω κόσμο ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ (ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ), άλλοτε επί της γης (ΟΛΥΜΠΙΑΣ) και άλλοτε στους ουρανούς (ΠΑΝΑΓΙΑ)!
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου