Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο χρησμός της εκστρατείας από την Αμφίπολη, του Αστέριου Τσίντσιφου [12 Απριλίου 2017] - The oracle of the campaign from Amphipolis, by Asterios Tsintsifos [April 12, 2017]

 


Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
……….Η ώρα έφτασε και η ιέρεια (Ολυμπιάδα) εξέρχεται από αριστερά. Δίνει το χρησμό που προσωποποιείται σε νίκη (κέντρο) που ίπταται, στον στρατιώτη αγγελιοφόρο που περιμένει σε στάση προσοχής απέναντι. Ο νικηφόρος χρησμός θα φτάσει στον βασιλιά Αλέξανδρο (ιππέας) και μαζί με τον στρατό του (κάτω) θα κινήσει για την ανατολή…...
Η σύνθεση των εικόνων υπάρχει εδώ, μπας και μπει φραγμός στην απύθμενη βλακεία που συνεχίζει να εκπορεύεται από χείλη «ειδικών». Εξακολουθούν τον καθοσιωμένο με ταφή ΜΑΝΤΙΚΟ θάλαμο να τον λένε ταφικό θάλαμο! Το αν ο χώρος ήταν χρηστικός γιατί η πόρτα ανοιγόκλεινε, αυτό περνά στις λεπτομέρειες. Στα πανεπιστήμια διδάσκουν ακόμα για τον «Θράκα ήρωα» που είναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και τον λένε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου