Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ... του Αστέριου Τσίντσιφου [22 Απριλίου 2022] - EARTH PLAYS EMI AND HEAVEN ASTEROENTOS... by Asterios Tsintsifos [April 22, 2022]

 


...ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ...
Φράση που συνδέει και δείχνει την συνέχεια εις τους αιώνες των αιώνων! Φράση που αποκαλύπτει την προσπάθεια θέωσης των αρχαίων μυστών! Και εν τέλη, φράση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ των αρχαίων για τον ΥΙΟ του ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ και της γης (ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ) Χριστού ΖΑΓΡΕΑ, εκλεκτού της διάδοσης του ΦΩΤΟΣ τότε!
ΥΙΟΣ του ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ και της γης (ΠΑΝΑΓΙΑ) στη συνέχεια της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με τη γέννησή του και εκλεκτού της ΑΓΑΠΗΣ!
Πάλι στη συνέχεια της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σήμερα, λύση των παρεξηγήσεων με κάθε κατεργάρη να πηγαίνει στον πάγκο του! Η μέχρι τώρα αποτυχία εξάπλωσης των αρετών, δεν ήταν αδυναμία και η ΝΕΜΕΣΙΣ πήρε ήδη θέση!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
 

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου