Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι πολεμιστές του Ήλιου, του Αστέριου Τσίντσιφου [26 Απριλίου 2020] - Warriors of the Sun, of the Star Tsintsifu [April 26, 2020]

 


ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Επίσημα γράφεται για τους ευφάνταστους, ότι πρόκειται για τους «μυστηριώδεις θεούς από το ΣΕΙΡΙΟ», που η φυλή ΝΤΟΓΚΟΝ από το ΜΑΛΙ της Αφρικής, τους είχε γνωρίσει!!! Θεοί ήταν βέβαια για τους ΝΤΟΓΚΟΝ, όμως ήταν οι καθόλου μυστηριώδεις ΜΙΝΩΙΤΕΣ από την Κρήτη! Αυτοί δηλαδή που γνώριζαν αστρονομία, έδωσαν γνώση στη φυλή και τους δίδαξαν τις Μινωικές δοξασίες!
Τα ξίφη τους τα είχαν επ ώμου με τη λαβή προς τα κάτω σε ένδειξη ειρήνης! Άλλως το ξίφος είναι στο ζωνάρι και έτοιμο για χρήση (ΠΑΡΑΖΩΝΙΟΝ)! Μέχρι και στους Ρωμαίους επέζησε αυτός ο συμβολισμός του ξίφους! Το θηκάρι με την πεπλατυσμένη άκρη, είναι αυτό που δημιουργεί τις συνδέσεις! Ο δίσκος του ΗΛΙΟΥ αντί για κεφάλι στους πολεμιστές, παρέπεμπε στην Ηλιολατρία των Μινωιτών και όχι σε σκάφανδρα της ίδιας ουφολογικής θεωρίας!
 

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου