Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Αστέριου Τσίντσιφου - THE HORSE OF ALL GREEKS by Asterios Tsintsifos


ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αν από ένα άγαλμα αλόγου κλέψεις την πολύτιμη σέλα, τότε μένει ένα άλογο χωρίς ράχη! 
Παραμένει έτσι, άμα είναι προς γνώση και συμμόρφωση να μην ξανασυμβεί! Το ίδιο κάναν και οι Αθηναίοι στην ακρόπολη, όταν άφησαν κατεστραμμένα μέρη να θυμίζουν την επιδρομή των Περσών!
Εκείνα τα χρόνια, δεν εμπόδισε αυτό τον ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ να γίνει ονομαστός σαν το άλογο χωρίς ράχη και έτσι να κυκλοφορεί πλήθος αναθηματικών με αυτόν! Ακόμα και αν ζητούσε η Ελληνική πολιτεία των αλλοδαπών τον Βουκεφάλα από τους Ιταλούς, αυτοί δεν θα έπρεπε να τον αποδώσουν! Σε ποιους να τον επιστρέψουν; Στην Μενδώνη και την παρέα της που λεηλάτησαν δια φορτηγών τον «ΚΑΣΤΑ»; ή στους Έλληνες πολίτες που ανέχτηκαν αυτό; Μια χαρά είναι στην Ιταλία και εσείς να προσέχετε τις οδηγίες και προς θεού, μη βάλετε στραβά τη μάσκα γιατί ΧΑΘΗΚΑΜΕ! Κι αν τις φοράν αλλού, εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και ποτέ δεν αλυσοδεθήκαμε!
 
 

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

- Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου