Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Μοιάζει αλλά δεν είναι, του Αστέριου Τσίτσιφου [18 Μαρτίου 2021] - It looks but it's not, by Asterios Tsitsifos [March 18, 2021] - Sembra ma non lo è, di Asterios Tsitsifos [18 marzo 2021]

 
ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Είναι το Βελιγράδι των ανυπάκουων Σέρβων! Των Σέρβων που ήταν έξω από το μαντρί! Της Σερβίας των "παράπλευρων απωλειών" με τα σκοτωμένα παιδιά και της μαγκιάς μιας συμμορίας απέναντι στον ΕΝΑ! 
Της ίδιας συμμορίας που τώρα έκανε σχέδια και αυτά χαλάνε από έναν άλλο ΕΝΑ! 
Γιατί δεν κάνουν το ίδιο στη Μόσχα; Άντε ρε λαγέ "αλλοδαπέ", κάνε άλλη μια πρόταση στα φιλαράκια σου!
Ήρθε η ώρα να μάθετε ότι άσκηση παθητικής βίας, είναι σκέτη βία και ο παθών πριν γίνει κατεστραμμένη Σερβία, δικαιούται να αντιδράσει!

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου