Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Εν έτη 2020 - 23 Αυγούστου, του Αστέριου Τσίντσιφου - In years 2020 - August 23, of Asterios Tsintsifos - Negli anni 2020 - 23 agosto di Asterios Tsintsifos - В 2020 году - 23 августа Астериоса Цинцифоса.

ΕΝ ΕΤΗ 2020

Από ανέκαθεν και μέχρι εκεί που φτάνει η ιστορία, η τάξη των πραγμάτων ήταν ΙΔΑΝΙΚΗ και ανήκε στον περιούσιο λαό των ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι αυτό που η «νέα τάξη» προσπάθησε με χαλασμένα συστατικά να υποκαταστήσει και σχεδόν τα κατάφερε. Είναι αυτό, που όπως ΑΨΥΧΟ είναι, δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει και ήδη ζούμε την κατάρρευσή του! 
  Στέκουν ανίκανοι οι λογιστές του πλανήτη και αδυνατούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά. Θα ήθελαν να σταματήσει ο χρόνος, να προσπαθήσουν να σκεφτούν και να βρούνε λύση! 
  Να μετράνε όμως μόνο ξέρουν και για τα ουσιαστικά παντελώς ανίκανοι είναι!
Τα παραβιασμένα «άρρητα» αντιδρούν, οι αρχέγονοι κωδικοί διαχείρισης της ΦΥΣΗΣ ξεκλείδωσαν και αλίμονο σ αυτούς, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταλαβαίνουν! 
  Για την επαναφορά της τάξης, πρωτόγνωρες απίστευτες διαδικασίες ενεργοποιήθηκαν! 
  ΡΟΕΣ σαρώνουν τον πλανήτη ασταμάτητα και συνεχώς!    
  ΥΨΙΣΤΗ αποστολή επιτελούν και κρυμμένους κωδικούς σε ανθρώπους κατάλληλους ενεργοποιούν! 
  Υπνωτίζουν και δρουν προβοκατόρικα σε άλλους, επιβάλλοντας έτσι και στην παραμικρή του λεπτομέρεια το θείο σχέδιο, που για όσους δεν κατάλαβαν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου