Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Στην Ζώνη του Λυκόφωτος, για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, του Αστέριου Τσίντσιφου [28 Νοεμβρίου 2019] - In the Twilight Zone, about the Hero Konstantinos Katsifas, by Asterios Tsintsifos [November 28, 2019]

 


ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
Όταν στον τόπο εκτέλεσης του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι γονείς του έκαναν εκκλησάκι, άγνωστοι το κατέστρεψαν στις 25 – 10 – 2019 φέτος! 
Δεν έπρεπε, γιατί εκτός από αυτά που βλέπουμε, υπάρχουν και αυτά που δεν βλέπουμε! 
Αυτά που καμμιά δύναμη στη γη δεν μπορεί να ελέγξει! 
Αυτά που όταν θυμώνουν στέλνουν το λογαριασμό!
33 μέρες μετά από αυτό, στις 26 – 11- 2019 = 22 συνέβη ο πρόσφατος καταστροφικός σεισμός στην Αλβανία και ταυτίστηκε με τον θάνατο του παλληκαριού την ημέρα της Εθνικής επετείου στις 28 – 10 – 2018 = 22! 
Γεννήθηκε στις 3 – 9 – 1983 = 33 και μ αυτόν τον πανίερο αριθμό μέτρησε τις μέρες από την βλασφημία στο εκκλησάκι μέχρι τον σεισμό!
Οι Αλβανικές αρχές έδειξαν ασέβεια και έκαναν ότι χειρότερο σ αυτούς που ο ΗΡΩΑΣ αγαπούσε! 
Έδειξαν αλαζονεία και ανθελληνικό μίσος σε επικράτεια που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι εξουσίαζαν!
 Σε τι διαφέρει η οδύνη που απλώθηκε στη χώρα, από την οδύνη της μάνας που δεν της απέδιδαν το σώμα του γιού της, ώστε να το θάψει; 
11 μέρες κατακράτησαν σαδιστικά τον ήρωα, μη δίνοντας λογαριασμό σε κανέναν! 
ΝΟΜΙΖΑΝ! Πρώτη η ΕΛΛΑΔΑ των ανθελλήνων έτρεξε στον όλεθρο του σεισμού, αλλά στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ μάνα ήταν απούσα! ΑΔΙΚΙΑ που δε κοστίζει! ΝΟΜΙΖΟΥΝ
Οι ελεύθερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ψυχές όμως που κατάφεραν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΖΟΥΝ και κανένας δεν παίζει μ αυτές! 
Τον ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΜΟ στον οποίο κατέφευγαν οι αρχαίοι μας, ούτε τον πιστεύουν, ούτε τον ξέρουν!
Αυτά φίλοι μου λένε οι αριθμοί, που σκανδαλιστικά έρχονται και ταυτίζονται. ΑΝ αυτό είναι ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ, λείπει μόνο ο τελικός αριθμός των νεκρών, που δεν θα με εκπλήξει αν.........είναι 55! 
«ΕΠΕΣΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ» και κάποιοι τον άκουσαν! . 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου