Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Η Νίκη των Ελλήνων, του Αστέριου Τσίντσιφου [13 Απριλίου 2018] / The Victory of the Greeks, by Asterios Tsintsifos [April 13, 2018] / La vittoria dei greci, di Asterios Tsintsifos [13 aprile 2018]

 


Η "ΝΙΚΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Σ αυτή τη χώρα, τα όπλα τα παραδίδει η ΝΙΚΗ. Έτσι ήταν από πάντα και έτσι θα είναι για πάντα. Είναι γραμμένο αυτό, στο υποσυνείδητο φίλων και εχθρών που κατοικούν αυτόν τον πλανήτη. ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, από το ίδιο δέος διακατέχονται. 
Δυο λέξεις αντίρροπες, προνόμιο μιας εδαφικά μικρής χώρας σήμερα. 
Λέξεις διαχρονικές και όχι περιστασιακές, που εκφράζουν αγάπη και μίσος αντίστοιχα. Αγαπάς ή μισείς την ΕΛΛΑΔΑ! Την αγαπάς σαν δάσκαλο που δίδαξε και εξερεύνησε τα πάντα και την μισείς όταν δεν αντέχεις την σύγκριση με ένα παρελθόν δικό σου που δεν υπάρχει.
Μέχρι εκεί ξέρουν. Τρέμουν την αλλαγή των κανόνων. Την αλλαγή που θα τους υποχρεώσει να αντιμετωπίσουν το δέος που τους τρομάζει. 
Την φοβία που πηγάζει από το υποσυνείδητό τους και είναι αδύνατον να την ξεφορτωθούν. 
Το ΤΕΛΟΣ που νιώθουν στο πετσί τους!

Asterios Tsintsifos :https://www.facebook.com/profile.php?id=10000840 7724710

https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου