Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΕΣΧΑΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙΡΟΙ, του Αστέριου Τσίντσιφου [14 Οκτωβρίου 2020] /LAST TIMES OF THE DIVINATING WORLD, by Asterios Tsintsifos [October 14, 2020] / ULTIMI TEMPI DEL MONDO DIVINANTE, di Asterios Tsintsifos [14 ottobre 2020]

 
ΕΣΧΑΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙΡΟΙ
…….Και άφησε ΕΚΕΙΝΟΣ την 1η ημέρα έως και την 48η, τους ανθρώπους να πέσουν στο σκότος! 
Ο χρόνος της δοκιμασίας σώθηκε και την 49η ημέρα, έδειξε ΕΚΕΙΝΟΣ ευσπλαχνία στους λίγους και όρισε την μοίρα των πολλών! 
ΦΩΣ έστειλε την 50η ημέρα, που τους μεν αγαλλίασε και τους δε τύφλωσε
ΧΑΟΣ τότε απερίγραπτο έσπειρε ΕΚΕΙΝΟΣ την 51η ημέρα! Οίκτος στα τετελεσμένα δεν υπήρξε και όλα αυτήν την ημέρα τελείωσαν! 
Τίποτα δεν ήταν ίδιο την 52η ημέρα……….
Asterios Tsintsifos : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710
https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com  - Επιτρέπε-ται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του μπλόγκ, εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδε-σμος [link]. Νόμος 2121/1993 και κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση πηγής, θεωρούμαι ότι είναι δημόσια. Εάν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλώ ενημερώστε μας για να αφαιρεθούν. 
Επίσης σημείωνεται ότι οι απόψεις του μπλόγκ μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόγκ ουδεμία ευθύνη εκ του νό-μου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις, των συντακτών τους, και δεν δεσμεύουν κάθ' οιονδήποτε τρόπο το μπλόγκ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου