Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, του Αστέριου Τσίντσιφου [29 Οκτωβρίου 2019] / THE KEY TO THE UNIVERSE, by Asterios Tsintsifos [October 29, 2019] / LA CHIAVE DELL'UNIVERSO, di Asterios Tsintsifos [29 ottobre 2019]

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Με μια φράση, το 3 είναι ο εργάτης του πεπρωμένου και το απόλυτο σημάδι της μοίρας!
Είναι η βάση, ο επεξεργαστής και στην κυριολεξία ο ιστός της αράχνης! 
Είναι ο νους μέσα στο προδιαγεγραμμένο, ελέγχει τις διαδικασίες και δίνει δουλειά στο διπλάσιό του «τέλειο» 6 και στον υπερθετικό του βαθμό γίνεται 9
Τρισμέγιστος, τρισευτυχισμένος, τρισκατάρατος και άλλα εις τριπλούν είναι δουλειά του 9 πλέον! 
Το υποψιάστηκε πρώτος ο Ελληνικής καταγωγής ΤΕΣΛΑ λέγοντας: «Αν γνωρίζατε το μεγαλείο των αριθμών 3,6 και 9, τότε θα είχατε το κλειδί του σύμπαντος»!
Στο 3 συμβαίνουν όλα! 
Ώρες, μέρες είναι, μήνες ή χρόνια, όλα για το 3 δουλεύουν! Δύσκολα ανιχνεύεται, όμως είναι πάντα εκεί και στήνει τις καταστάσεις που απαιτεί η θέση του! 
Κάνουμε το σταυρό μας 3 φορές, αλλά ο προγραμματισμός του 3 δεν ξορκίζεται! 
Έχει δικιά του αίσθηση για το καλό και το κακό! 
Τα τριτώνει και έτσι δηλώνει την παρουσία του!
Asterios Tsintsifos : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710
https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com  - Επιτρέπε-ται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του μπλόγκ, εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδε-σμος [link]. Νόμος 2121/1993 και κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση πηγής, θεωρούμαι ότι είναι δημόσια. Εάν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλώ ενημερώστε μας για να αφαιρεθούν. 
Επίσης σημείωνεται ότι οι απόψεις του μπλόγκ μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόγκ ουδεμία ευθύνη εκ του νό-μου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις, των συντακτών τους, και δεν δεσμεύουν κάθ' οιονδήποτε τρόπο το μπλόγκ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου