Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ, του Αστέριου Τσίντσιφου [17 Δεκεμβρίου 2019] / THE SPHERE OF DESTINY, by Asterios Tsintsifos [December 17, 2019] / LA SFERA DEL DESTINO, di Asterios Tsintsifos [17 dicembre 2019]

 

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
Βασιζόμενος χρόνια τώρα στους κανόνες αναγνώρισης παραστάσεων που οι αρχαίοι με ακρίβεια όρισαν, έμαθα να τις αναγνωρίζω όλες με επιτυχία! 
Αυτή η παράσταση όμως φίλοι μου, «είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο» όπως λέμε! 
Τα γνωρίσματα είναι λάθος, δεν ανήκει στην εποχή κατασκευής της σφαίρας και αυτό αποδεικνύεται εύκολα!
Φαίνεται να εξέρχεται ο καθήμενος «τύπος» από το ίδιο το πεπρωμένο, αν δεχθούμε ότι η σφαίρα ανήκει σ αυτό! 
Είναι και «ουρανοκατέβατος», αφού από επάνω του έχει το σύμβολο του Ουρανού (θόλος)! 
Μετά από αυτό που είναι προφανές, τίποτα δεν ταιριάζει στα αρχαία δεδομένα! 
Είναι η στιγμή που πρέπει να επιλέξει κάποιος! 
Την περίπτωση, να είναι μια παράσταση εκτρωματικά αντικανονική που σε καμμιά περίπτωση δεν ταιριάζει σε αρχαίο ή να υπακούει σε άλλα δεδομένα και να δείχνει αυτή το μέλλον!!!
Asterios Tsintsifos : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710
https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com  - Επιτρέπε-ται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του μπλόγκ, εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδε-σμος [link]. Νόμος 2121/1993 και κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση πηγής, θεωρούμαι ότι είναι δημόσια. Εάν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλώ ενημερώστε μας για να αφαιρεθούν. 
Επίσης σημείωνεται ότι οι απόψεις του μπλόγκ μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόγκ ουδεμία ευθύνη εκ του νό-μου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις, των συντακτών τους, και δεν δεσμεύουν κάθ' οιονδήποτε τρόπο το μπλόγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου