Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ εσείς βλέπετε; του Αστέριου Τσίντσιφου [14 Ιανουαρίου 2023] / DESTINY SHOWS you see? by Asterios Tsintsifos [January 14, 2023] / DESTINY SPETTACOLI vedete? di Asterios Tsintsifos [14 gennaio 2023]

 

 

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ
εσείς βλέπετε; 
Αναζητήστε λοιπόν μια φωτογραφία του Κυριάκου ακατανόμαστου και κάντε την σύγκριση με τον Τιβέριο που σταύρωσε τον Χριστό
Αφού βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ταύτιση, αναζητήστε τον ρόλο του Κυριάκου σήμερα! 
Φτάστε στον συνειρμό που θέλει να περάσει η μοίρα! 
Πλάκα δεν έχει;
Asterios Tsintsifos : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710
https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com  - Επιτρέπε-ται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του μπλόγκ, εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδε-σμος [link]. Νόμος 2121/1993 και κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση πηγής, θεωρούμαι ότι είναι δημόσια. Εάν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλώ ενημερώστε μας για να αφαιρεθούν. 
Επίσης σημείωνεται ότι οι απόψεις του μπλόγκ μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόγκ ουδεμία ευθύνη εκ του νό-μου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις, των συντακτών τους, και δεν δεσμεύουν κάθ' οιονδήποτε τρόπο το μπλόγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου