Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β", του Αστέριου Τσίντσιφου [7 Ιανουαρίου 2023] / IN THE COIN TRACES OF PHILIP II", by Asterios Tsintsifos [January 7, 2023] / SULLE MONETE TRACCIA DI FILIPPO II", di Asterios Tsintsifos [7 gennaio 2023]

 

ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β"
Τι γυρεύει ο προσωποποιημένος ΑΧΕΛΩΟΣ στο νόμισμα του Φιλίππου
Γιατί η "στημένη" ιστορία που επιθυμούν να ξέρετε, δεν βγάζει τσιμουδιά για τον ΜΕΓΑ άνδρα που αναμόρφωσε όλη την Ελλάδα; 
Αυτόν που επιβεβαιώνουν εκατοντάδες νομίσματα και αποσιωπούν αυτοί που τον θέλουν χρεοκοπημένο!
ΦΟΒΟΣ είναι! 
Φόβος σπαρμένος μέσα τους, μοιραίος που προκαθορίζει το τέλος τους! 
Δεν θα είναι οι πρώτοι που θα γλυτώσουν από αυτό που φοβούνται!
Φίλιππος, παντού Φίλιππος
Για άρθρο το ξεκίνησα και βιβλίο καταλήγει! 
Ούτε εγώ πιστεύω το μέγεθος! 
Τι έλεγε ο αείμνηστος Αμερικανός αρχαιολόγος Μίλλερ στη Νεμέα
Όπου να σκάψω βρε παιδιά, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ βγαίνει!
Asterios Tsintsifos : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710
https://arxaiaarxaiologiaanaskafes.blogspot.com  - Επιτρέπε-ται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του μπλόγκ, εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδε-σμος [link]. Νόμος 2121/1993 και κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση πηγής, θεωρούμαι ότι είναι δημόσια. Εάν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλώ ενημερώστε μας για να αφαιρεθούν. 
Επίσης σημείωνεται ότι οι απόψεις του μπλόγκ μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόγκ ουδεμία ευθύνη εκ του νό-μου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις, των συντακτών τους, και δεν δεσμεύουν κάθ' οιονδήποτε τρόπο το μπλόγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου