Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Νομισματιικός κόσμος, [8 Μαρτίου 2017] , του Αστέριου Τσίντσιφου - Monetary world, [March 8, 2017] , by Asterios Tsintsifos - Mondo monetario, [8 marzo 2017] , di Asterios Tsintsifos

 
ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες κόσμου έφτασαν από όλα τα μήκη και πλάτη, στην μεγαλύτερη νομισματική έκθεση του πλανήτη. Εκεί στο Μόναχο βρέθηκα και εγώ για κάποιες μέρες. Συνάντησα για πρώτη φορά ανθρώπους που από τα δυο πρώτα βιβλία μου με είχαν ακουστά και αυτό ήταν πολύ κολακευτικό για μένα!

Μου δόθηκε βέβαια η ευκαιρία να περιδιαβώ τους δεκάδες νομισματικούς πάγκους, προσπαθώντας να εντοπίσω νομισματικές ιδιαιτερότητες. Δεν θυμάμαι ποτέ, να βρέθηκα σε έκθεση χωρίς να ανακαλύψω κάτι καινούργιο. Κάτι που πάντα με έκανε χαρούμενο και πρόσθετε νέα δεδομένα στην ιστορία.

Αυτή τι φορά όμως, συνέβη κάτι υπεράνω φαντασίας, κάτι απίστευτο από δυο νομίσματα και είμαι ευτυχισμένος γι αυτό. Στην κατάλληλη ώρα θα πούμε περισσότερα γι αυτά.

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου