Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Το δόγμα του ανθρώπου Θεού, του Αστέριου Τσίντσιφου [9 Μαρτίου 2021] - The doctrine of the God-man, Asterios Tsintsifos [March 9, 2021] - La dottrina del Dio-uomo, Asterios Tsintsifos [9 marzo 2021]

 
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΟΥ

Με λίγα λόγια, είναι η αντικατάσταση του θείου από τον άνθρωπο επιστήμη! Τα πάντα στους δυστυχείς προσβεβλημένους απ αυτό, έχουν μια προσαρμοσμένη στις ανθρώπινες δυνατότητες εξήγηση! Είναι το δόγμα αυτό, υποκατάστατο του θεού, που καλλιεργήθηκε συστηματικά και ουσιαστικά προωθεί την μη πίστη! 
  Πιστεύουν μόνο σε ότι βλέπουν και εκεί μέσα σ αυτό το μικρό εύρος, προσπαθούν να εξηγήσουν τα πάντα!
Κανένα λόγο δεν θα είχα να γράψω αυτά, αν δεν βιώναμε τα έσχατα χρόνια των «κατεργάρηδων» και των «λογαριασμών» με αποδέκτες πλέον! 
 Το δόγμα θα φροντίσει γι αυτούς, ώστε να μην καταλάβουν καν τι θα τους βρει! Από κάποια οπτική γωνία, δεν είναι άσχημο αυτό! 
  Από άλλη οπτική όμως, τι έκπληξη όταν θα καταλάβουν ότι τσαλαβουτούσαν σε ρυάκι μπροστά στον ωκεανό! 
 Θα συμφωνήσω μαζί τους, ότι της ΦΥΣΗΣ είναι τα σημάδια! Όμως η ΦΥΣΗ είναι ζωντανή, πάνοπλη και δεν είναι άνθρωπος!

Asterios Tsintsifos https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407724710

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.369   (222-33-20)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου